logo
Copyright ProvaCenter 2016
Prova Center | Smart Home
5
home,page,page-id-5,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
BpHome-Slider

Projekti jonë më i ri - Lagjja e parë SMART në Kosovë

SIGURI, EFIÇIENCË, KOMODITET

“ we KNOW-HOW to do it “

Lagjia

Qershija

- BP HOME

ekinex-domotica-7 (1)

14 VITE EKSPERIENCË

PROVA CENTER

slier_2

ZGJIDHJET & SHËRBIMET

KOMERCIALE

BMS - Building Management System

slider_3

KONTROLLO PAJISJET NGA ÇDO VEND NË ÇDO KOHË

SMART HOME

slider_555

SISTEM I NJEJTË, ALTOPARLANT TË NDRYSHËM. CILA ËSHTË ZGJEDHJA E JUAJ?

slider_44

ZBULONI TË GJITHA MUNDËSITË QË MUND TË BËNI ME FIBARO

VIZITONI SHOWROOM-IN TONË

slider_6

SISTEME KOMUNIKIMI

CALL CENTER

Untitled-131

ELECTRONIC HOTEL LOCK AND SAFE

DISA  NGA SHËRBIMET

audio-video

Audio & Video

Audio Video zgjidhjet më të përsosura dhe nga trended e fundit të zhvillimeve teknologjike. Prova Center ua sjellë ndjenjën e papërshkruar të Dolby Digital Sound Surround të ofruar nga prodhuesi lider botëror – “Bose”. Ejani në zyrat tona për të përjetuar ndjenjën e papërshkruar të sistemeve “Bose” të cilat ofrohen vetëm në Prova Center. Njëherit përveç Bose’se ne ofrojmë edhe produktet tjera të Audio Video teknologjisë, sikur TOA, Optoma, Sennheiser të gjitha këto të ofruara nga Prova Center.

smart-home

Smart home

Sistemet e automatizimit janë sisteme të dizajnuara gjithnjë duke patur parasysh nevojat tuaja, sisteme këto të cilat ndryshojnë jetën tuaj duke e bërë më të sigurtë, inteligjente, efiçiente dhe më komode.
Përmes sistemeve automatike (si dhe aplikacioneve), pa kabllo (Wi-Fi)  përmes platformës  Z-Wave dhe me kabllo (platforma KNX), mund të kontrolloni shtëpinë tuaj nga tableti apo telefoni. Sistemet tona ofrojnë mundësi të shkëlqyeshme për të kontrolluar shtëpinë tuaj nga çdo vend të botës

Lexo më shumë

dhe në çdo kohë. Kyçja automatike e pajisjeve, ndriçimit, nxemjes apo kontrollit të sigurisë dhe elementeve tjera të panumërta.

Sistemet tona e bëjmë të mundur

Lexo më pak

home_cinema

Home cinema

Shiqoni filmat tuaj të preferuar me eksperiencën e pamenduar deri më sot të cilën ne e ofrojmë përmes sistemeve tona të Bose© Dolby Digital Sound Surround. Bose sistemet ofrojnë mundësinë e përzgjedhjës së sistemeve pa kabllo (Ëi-Fi) dhe me kabllo. Sistemet Bose jo vetëm që ofrojnë zërim fenomenal, njëherit përmes dizajnit të tyre zbukurojnë edhe ambientet tuaja përmes formave dhe madhësive të dizajnuara në minimalitet dhe deri në detajet më të vogla. Bose e bënë të mundur!

Lexo më shumë

Njëherit ne në Prova Center për audio-video entuziastët ofrojmë edhe projektorët e Optoma©, për të plotësuar imagjinatën e secilit individ për të përjetuar botën e “Home Cinema” përmes një experience të papërshkruar. Ne, përmes Bose & Optoma ju sjellim botën e digjitalizuar të shekullit 21 edhe në shtëpitë tuaja.

Përjeto eksperiencën e zërimit magjik!

Lexo më pak

camera

Kamerat – CCTV

Prova Center është përfaqësues ekskluziv i kamerave të markës së mirënjohur “Lilin”, kamerat e së cilës janë plotësisht kompatibile me sistemet e automatizimit dhe njëherit ofrojnë instalim të thjeshtë dhe rezolucion mjaft të mirë. Duke qenë se siguria është një nga brengat kryesore, sistemet e vëzhgimit dhe alarmimit ndërlidhën ngushtë me sistemet e automatizimit dhe njëherit ofrojnë mundësi në përmbushjen e kërkesave të klientëve tanë.

Lexo më shumë

Përmes sistemeve tona të automatizimit dhe aplikacioneve respektive, klientët tanë gjithmonë kanë mundësi që të vëzhgojnë dhe monitorojnë ambientet e tyre shtëpiake në çdo kohë dhe çdo vend në HD duke ua mundësuar lëvizjën e kamerave, zoom’in si dhe programimet e tjera të ndryshme. Kamerat Lilin ofrojnë zgjidhje të përkyer për fushën rezidenciale si dhe atë komerciale, hotele, dyqane, institucione publike, kompani apo tjera.

Lexo më pak

bms

Building Management System (BMS)

Building Management System (BMS) apo Sistemi i Menaxhimit të Objektit është system kompjuterik i instaluar në ndërtesa për të kontrolluar dhe monitoruar pajisjet mekanike dhe elektrike të ndërtesës, sikur që janë: ndriçimi, ventilimi, sistemet e energjisë, të sigurisë, kundër zjarrit. Ne gjithashtu jemi përfaqësues të brendit të njohur botëror “Distech Controls™” si lider inovativ i cili ofron zgjidhje unike për menaxhimin e ndërtesave për të optimizuar energjinë efiçiente dhe komoditetin në ndërtesa.

Lexo më shumë

Prova Center rekomandon dhe implementon instalimin e sistemeve të tilla në objektet publike dhe komerciale me qëllim të rritjës së efiqiencës, sigurisë dhe komoditetit të të gjithëve.

Lexo më pak

public-speak

Adresim Publik & Sisteme Zerimi per Evakuim

Sistemet e Adresimit Publik dhe Zërimit tanimë të instaluara me sukses në objekte të ndryshmë publike dhe komerciale nga ana e stafit tonë të kualifikuar kanë lehtësuar në masë të madhe komunikimin dhe shkëmbimin e informatave të ndërsjella. Sistemet tona janë të teknologjisë së fundit duke përfshirë përforcuesit, mikrofonët dhe altoparlantët me qëllim të një kualiteti të lartë të zërimit për ambientet publike modern,

Lexo më shumë

njëherit duke kontribuar edhe në rritjen e efiqiencës së punës në masë të madhe në të njëjtat institucione, organizata dhe kompani.

Lexo më pak

fire-alarm

Alarmet kundër zjarrit

Për të ofruar më të mirën për klientët, Prova Center ofron edhe pajisjet për alarme kundër zjarrit nga prodhuesi i njohur “Elkron”. Tani, ne ofrojmë zgjidhje për kërkesat e ndryshme në fushën e sigurisë dhe mbrojtjës duke filluar nga sistemet konvencionale dhe ato digjitale për aplikime në industritë e ndryshme si dhe ato rezidenciale. “Elkron” ofron teknologjinë më të lartë aktuale si dhe të çertifikuar sipas standardeve të fundit europiane. Të gjitha sistemet e ofruara janë fleksibile, modulare dhe me mundësi të ndryshimit për t’iu përshtatur dizajneve të ndryshme të instalimit.

Lexo më shumë

Sistemet tona janë lehtë të programueshme dhe për t’u monitoruar përmes softuerit përkatës.

Lexo më pak

access_control

Kontrolli i qasjes (Access Control)

Me qëllim të përmbushjës së kërkesave për pajisjet e kontrollit të qasjes (Access Control) nga klientët tanë, Prova Center ka arritur marrëveshje me prodhuesin e njohur botëror “FDI Matelec” për prodhimin e pajisjeve të kontrollit të qasjes.

Tani ne jemi në gjendje t’iu ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të ndryshme të kontrollit të qasjes sikur ato rezidenciale, kolektive apo terciare. Ofrojmë gamë të produkteve të cilat mund të përshtatën për projekte të ndryshme, sikur zgjidhjet për sisteme për 1 objekt apo për sisteme me më shumë objekte të ndërlidhura në rrjetë.

Lexo më shumë

Për informata më të detajuara, ju lutemi, na kontaktoni dhe stafi jonë i kualifikuar do t’ju asistoj në përzgjedhjen e sistemit ideal për projektin tuaj.

Lexo më pak

hoteli

Hotel Room BMS – IPTV

Pothuajse të gjitha industritë janë duke kaluar në fazë transformimi të ndikuar nga industria e teknologjisë, gjithnjë me qëllimin e arritjes së maksimumit të kënaqësisë për klientët e tyre. Prova Center përmes produkteve dhe shërbimeve të saj ofron mundësinë që edhe industria hoteliere e Kosovës si dhe industritë tjera dhe ato të shërbimit të mbajnë hapin me trendet botërore.

BMS (Building Management System) apo i njohur edhe sikur sistemi i automatizimit të ndërtesave/objekteve përmes të cilit mund të bëhet kontrolli kompjuterik

Lexo më shumë

i sistemit të instaluar në objektin përkatës. Përmes instalimit dhe mirëmbajtjes së BMS’it, Prova Center tani do t’ua mundësoj klientëve të rrisin efiçiencën e infrastrukturës me komoditetin maksimal. Automatizimi i objekteve do të ofroj zgjidhjet për kontrollë të nxemjës, ventilimit, klimatizimit, ndriçimit dhe roletneve si dhe integrimin e shpërndarjës dhe menaxhimin e energjisë për shërbimet e ndryshme. Automatizimi i objektit do të mundësoj aplikimin në dhomat individuale, zonave të caktuara, katit të përcaktuar apo tërë objektit varësisht nga preferencat dhe nevojat, si dhe sistemet kundër zjarrit dhe sistemet e sigurisë.

BMS në dhoma mundëson:

 • Hyrje/dalje me kartelë,
 • kontrollimin e ndriçimit në dhomë,
 • menaxhimin e sistemit të ventilimit varësisht qëndrimit në dhomë,
 • Menaxhimin e temperaturës në dhomë,
 • Monitorimi i derës, dritarës, ujit në banjo,
 • SOS alarmin, ndalimin e hyrjës së pautorizuar në dhomë,
 • Monitorimi i statutit “dhoma e pastruar”,
 • Kartela e njëjtë përdoret për hapjën e derës kryesore, parkingut, pagesës dhe shërbimeve tjera (të ndërlidhura me sistemin e menaxhimit të hotelit);

Njëherit shërbimet tona përfshijnë edhe integrimin e IPTV’së në sistemin e BMS’it. Prova Center mund të ju ofroj TV’të e dedikuara për dhoma hoteli nga prodhuesit e njohur botëror LG dhe Philips.

IPTV’ja në dhoma mundëson:

 • Argëtim, shërbime dhe informim;
 • Filma dhe programe me pagesë (“Pay TV & Video on Demand”);
 • Lojëra apo muzikë;
 • Internet;

Njëherit IPTV’ja do të mund të shfrytëzohet edhe për aktivitete të marketingut, qoftë nga hoteli apo edhe me pagesë për partner të jashtëm.

Lexo më pak

DIZAJNIM DHE INSTALIM I SHËRBIMEVE TË PËRSOSURA

Prova Center është kompani e specializuar për Smart Home, Automatizim dhe Audio – Video dhe Multimedia. Gjithashtu edhe për shitjen dhe instalimin e produkteve elektronike për kontrollim dhe sistemin e automatizimit të shtëpive dhe objekteve tjera publike, si dhe për ofrimin e shërbimeve në lidhje me audio-video paisjet për shtëpine tuaj.

Fibaro - Prova Center
konsultimi_me_klientt

Konsultimi me klient

Klienti i drejtohet Prova Center me kërkesën e tij. Kërkesat janë të ndryshme, nga ato për rritje të sigurisë, kursimit të energjisë, mbrojtjës nga vërshimi, automatizimi apo edhe multimedia e deri…

konsultimi

Zhvillimi i projektit

Ekipi i kualifikuar i inxhinierëve të Prova Center analizon kërkesën e klientit dhe zhvillon konceptin, i cili i prezantohet klientit. Rekomandime shtesë sipas nevojës përfshihen në koncept…

projektimi

Realizimi i projektit

Ekipi zhvillon projektin e detajuar ku përcaktohen objektivat të cilat do të arrihen dhe i prezantohet klientit. Pas aprovimit, nënshkruhet marrëveshja dhe fillon realizimi i projektit…

konfigurimi

Mirëmbajtja

Ne ofrojmë garancion në sistemet dhe produktet e instaluara dhe për të gjithat ofrojmë mirëmbajtje teknike përmes stafit të kualifikuar të cilët janë të trajnuar nga prodhuesit, element ky i cili ju garanton klientë…

Partnerët

Klientët dhe bashkëpunëtorët e kënaqur

Klientët