logo
Copyright ProvaCenter 2016
Prova Center | Për Ne
143
page,page-id-143,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Për Ne

about-us-pernee

Për Ne

Prova Center është kompani e specializuar për Smart Home, Automatizim dhe Audio – Video dhe Multimedia. Gjithashtu edhe për shitjen dhe instalimin e produkteve elektronike për kontrollim dhe sistemin e automatizimit të shtëpive dhe objekteve tjera publike, si dhe për ofrimin e shërbimeve në lidhje me audio-video paisjet për shtëpine tuaj.

Njëherit, përvoja jonë 20 vjeçare ofron më të mirën në treg të përzgjedhur me kujdes dhe me aktualitetet më të reja të teknologjisë së fundit. Stafi i Prova Center është avansuar vazhdimisht përmes zhvillimit të kapaciteteve të ofruara nga markat globale përmes të cilave ne jemi vazhdimisht të aktualizuar me teknologjitë e fundit globale.

Ekipi Ynë

Ekipi i Prova Center është i kualifikuar për zhvillimin dhe implementimin e projekteve të sofistikuara në fushat gjegjëse. Kuadrot përfshijnë Inxhinier, Dizajner, Ekspertë financiar dhe Specialista për lidhje të rrjeteve.

Përveç stafit tonë të përhershëm, varësisht nga natyra e projekteve të identifikuara për realizim, Prova Center bashkëpunon me ekspertë shtesë të fushave gjegjëse, me qëllim të ofrimit të më të mirës për klientët tanë dhe për një realizim të suksesshëm dhe me përpikëri të projektit. Njëherit stafit të përhershëm i bashkangjitën edhe emra të njohur ekspertësh dhe firma të jashtme nga Evropa dhe globi gjatë realizimit të projekteve.

pern_ne

PARTNERËT