logo
Copyright ProvaCenter 2016
Prova Center | Klientët
120
page,page-id-120,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Klientët

Në tregun vendor Prova Center mbështetë kompanitë me renome jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon, duke emërtuar disa nga ato sikur, HIB Petrol, IPKO, Devolli Group, Princ Café House, Meridian Express, Marigona Residence, Al-Trade, Buqaj, Mabetex, Hotel Emerald, Swiss Diamond Hotel, Binni, Kreativ Ceramic, Baruti Call Center, Vala e Kosoves me të cilat ka marrëveshje mbështetje dhe partneriteti në realizimin e projekteve të përbashkëta.
ipko
swiss
meridian
vala
emerald
devolli_bw
hib
mabetex
princcoffee
binni
altrade
buqaj
baruti
kreativ
devollicorporation
marigona_residence
vitaminka
iqtolink